Gyógynövényes képzés szakembereknek – Budapesti állomás

Főoldal/Aktualitások/Gyógynövényes képzés szakembereknek – Budapesti állomás

Gyógynövényes képzés szakembereknek – Budapesti állomás

Gyógynövények másképp – Képzés szakembereknek – Budapesti állomás!

A képzésről:

A Természet Patikája Egyesület (TEP) újabb képzést tart a tavasz folyamán szakembereknek a gyógynövények és gyógynövényes terápiák csodálatos világáról.  A képzés témája és célja megegyezik az Egyesület célkitűzéseivel, alapelveivel.

Csoportos képzésünket ajánljuk végzett természetgyógyászoknak, vagy ezen a területen dolgozó, ismereteit napi munkájában alkalmazó szakembereknek, egészségügyben-, drogériában dolgozóknak, a téma iránt elkötelezett és érdeklődő személyeknek.

Amit kínálunk:

  • holisztikus áttekintése a jelenlegi gyógynövényes ajánlásoknak
  • alkalmazásközpontú ismeretek, egyéni, saját területen történő alkalmazás
  • alapismeretek bővítése a friss tudományos eredményekkel
  • azonnal alkalmazható technikák a napi munkában
  • segítség hatóanyag kiválasztásban. Szakemberek számára komoly fejtörést okozhat a kínálat bő választékában megtalálni azokat összetevőket és azok kombinációját, amelyeket a minőség és hatékonyság állandósága jellemez. Úgy hogy az emberi szervezet számára könnyen beépülő formájúnak és minél természetesebb forrásoknak minősüljenek.
  • A nap utolsó 1 órájában lehetőség nyílik interaktív eszmecserére, kérdések megválaszolására.

Az előadások egymásra épülnek, de önállóan is teljes értékűen hasznosíthatóak. Az egyes napok után Tanúsítvány, mindhárom alkalmas részvételt követően Gyógynövény Konzulens Oklevél kerül kiállításra.

A képzés helye :

Budapest,  IX .Ráday u 31/B IV.em. /kaputel.26 (Természetgyógyászati Rendelő)­

A képzés ára : 8000Ft/alkalom, amelyet az Egyesület (TEP) átvállal. Önt csak a regisztrációs díj terheli, ami 3000 Ft alkalmanként.
Támogató partnerünk a Bálint Cseppek gyártója, a forgalmazóknak szánt zárt FB csoportjának tagjai részére, a regisztrációs díj 50%-át átvállalja. – Bálint Forgalmazói Klub

Kövessen minket interneten, facebookon, jelentkezését a  info@termeszetcseppjei.hu e-mail címen várjuk a honlapon található Regisztrációs lap kitöltésével és elküldésével. Egyesületünk tevékenységéről bővebben tájékozódhat a www.termeszetcseppjei.hu weboldalon.

A rendezvény támogatója a Bálint Cseppek és Termékek gyártója és forgalmazója a Herbárium 2000 Kft.

Rendezvény kiírás – szeptember 30

Regisztrációs lap

2019-09-09|Címkék: , , |